Fanta Fest ile Tarkan ve Ceza konseri ne zaman?

featured
service

Türkiye’nin gençler için vazgeçilmez yaz etkinliği Fanta Fest, 2024 yılında da dolu dolu bir programla karşımıza çıkıyor. Müzik ve eğlencenin buluşma noktası olan festival, bu sene Megastar Tarkan ve Ceza gibi ünlü isimleri ağırlayarak yazın coşkusunu doruklara çıkaracak.

Megastar Tarkan ve Ceza, Fanta Fest Sahnesinde Buluşuyor

Türk pop müziğinin efsane ismi Tarkan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle yeniden buluşuyor. Fanta Fest’in unutulmaz anlarına imza atacak olan Tarkan, en sevilen şarkıları ve muhteşem şovlarıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Geçtiğimiz yıl unutulmaz bir performans sergileyen rap müziğinin efsane isimlerinden Ceza da sahne alarak müzik ziyafetini doruk noktasına taşıyacak.

16 Yıllık Geçmişiyle Türkiye’nin Gözdesi: Fanta Fest

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali unvanını taşıyan Fanta Fest, 16 yıllık köklü geçmişiyle müzik tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Yaklaşık 7 milyon seyirciyi ağırlayan festival, her sene yıldız isimleri ve gençleri buluşturarak unutulmaz anılar biriktiriyor.

İstanbul’dan Samsun’a: Fanta Fest’in 7 Şehirlik Serüveni

Fanta Fest, 1 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak ve ardından Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Samsun gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinde müzik coşkusunu yaşatacak. Her şehirde farklı atmosferlerde ve mekanlarda gerçekleşecek olan festival, gençler için unutulmaz bir yaz deneyimi sunacak.

Fanta Fest bileti Daha Daha ve Mobilet’te

Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla, uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest; müzik, eğlence ve atıştırmalık dünyasını gençlerle interaktif şekilde buluşturacak. Fanta Fest’in bu seneki biletleri, eş zamanlı olarak Mobilet uygulamasında da ilerleyen günlerde satışa sunulacak. 

Fanta Fest ile Tarkan ve Ceza konseri ne zaman?