Doğa İçinde Bireyselleştiren Tiny House Ev Fiyatları

featured
service

Bungalov’a benzeyen yapısı daha çok denize sıfır bölgelerde konumlandırılması ile tercih ediliyor. Tiny house seçenekleri Sapanca bölgesinde üst düzeyde bir tasarımla doğanın ve konforun bir araya geldiği bir bölgede yer alıyor. Özel ısıtma sistemine sahip havuz alanı, mutfağı, verandası ve klimalı konsepti ile tercihe göre kahvaltı dahil edilerek havuzlu ya da bahçeli seçenekleri bulunuyor. Konforlu yaşam alanı sunan Tiny house fiyatlarıbulunduğu bölgeye göre değişebiliyor. Küçük ev anlamına gelen Tiny house basit ve maksimum verim sağlanabilecek tatil mekanlarından oluşuyor.

Ev tasarımında 10 metreden başlayarak 30 metrekareye kadar farklı aralıklarla tercih edilebiliyor. Küçük ev akımının tüm dünyada etkili olduğu bu dönemde otel odalarında ya da tatil beldelerinde vakit geçirmek istemeyen kişiler için hem daha uygun fiyatlı hem de doğa ile iç içe bir tatil yapabilme fırsatı sunuyor. Betonarme yapıdan uzak ahşap görünümdeki bu minimal tasarım portatif ve kullanışlı bir alan için oluşturulmuştur.

 Tiny House İçinde Neler Bulunuyor?

Bu minimal tasarım içerisinde elektrik, su tesisatı bulunur. Portatif oluşu ile her yerde konaklanabilir. Kurulan tesis altına oynayan tekerlekler tasarlanarak farklı bir yere taşınabilmesi de mümkün hale gelir. Küçük çaplı minimal tasarımı hareketli bir karavan görüntüsü oluşturur. Tiny house evler daha çok Sapanca bölgesinde klasik tarzda minimal tasarımın yanı sıra bahçe manzaralı ve deluxe modelleri ile de ilgi görüyor.

Merkezi bir konumda yer alan yerini alan Tiny house evleri konforu üst düzeye çıkarıyor. Özel ısıtma sistemi sayesinde yaz ve kış tercih edilebiliyor. Sapanca’da bulunan Tiny house evleri özel veranda alanı ile ailecek yapılacak tatillerde deneyimi daha elverişli hale getiriyor. İsteğe göre Tiny house içerisinde tasarlanmış ısıtmalı havuz sistemi, ev içerisinde özel mutfak alanı ve klima ile desteklenebilir. Özel firmalar ile bu fırsattan yararlanıldığında kahvaltı ve akşam yemekleri de talep edilebilir.

Doğa İçinde Bireyselleştiren Tiny House Ev Fiyatları