Eskişehir’de Ücretsiz Saç Kesimi ve Kişisel Bakım Hizmeti

featured
service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK), ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Kadın kursiyerlerden gelen talepleri dikkate alan ESMEK, sosyal hizmet kapsamında ücretsiz saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik zorluklarla mücadele etme çabaları çerçevesinde, Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından başlatılan ücretsiz saç kesimi projesi, kadın kursiyerlerin yoğun talebi üzerine genişletildi. Projenin yeni ayağını açıklayan yetkililer, daha önce öğrencilere yönelik olarak sunulan ücretsiz saç kesimi hizmetinin ardından, ESMEK kadın kursiyerlerinden gelen taleplerin dikkate alındığını belirttiler.

Yeni başlatılan çalışma hakkında yetkililer, “Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ücretsiz saç kesimi hizmetinden sonra ESMEK kadın kursiyerlerimizden saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti talepleri ulaştı. Talepler sosyal hizmet kapsamında değerlendirilerek bu hizmetin kadın kursiyerlerimize ekonomik destek sağlayacağı yönünde olumlu karşılanmıştır” ifadeleri ile çalışmayı anlattı.

Eskişehir’de Ücretsiz Saç Kesimi ve Kişisel Bakım Hizmeti