Çubuk MHP’de kongre heyecanı. Uluağaçlı: Gece gündüz demeden çalışacağız

featured
service

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Çubuk Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’ndaki kongre ile Serhat Uluağaçlı ilçe başkanlığına seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Uluağaçlı, “Çubuk’ta başarıyla hedefe ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

“Benim ve ülküdaşlarım için onurdur”

10 yıldır Çubuk Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminde ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ifade eden Uluağaçlı, “Merhum Başbuğum Alparslan Türkeş’in şu sözü rehberimdir; ‘Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ulaşamaz!’ Ben ve yönetimim cesaretliyiz, yürekliyiz, atılganız. Allah’ın izni ile çalışacağız ve başaracağız. Bu doğrultuda hareketimizde görev istenmez verilir düşüncesinde ile İl Başkanımızın tevdi ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Başkanlığı görevini yürütmek benim ve ülküdaşlarım için bir onurdur, şereftir. Bu harekette onur ve şerefin tavizi olmaz. Bu dava! Allah ve Resulünün, şanlı tarihimizin, ecdadımızın ve Yüce Türk Milletinin bizlere verdiği kutsal bir emanettir. Bu emaneti Çubuk’ta başarıyla hedefe ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışacağız.

Çubuk MHP'de kongre heyecanı. Uluağaçlı: Gece gündüz demeden çalışacağız 1

“Sorunların çözümü konusunda destek ve rehber olacağız”

İlçemizin ve 84 mahallesinin sorunlarını; sağlık, eğitim, güvenlik, tarım, sanayi, ulaşım, gençlik, spor ve işsizlik alanlarında eksiklikleri tamamlamak için ilgili birimlerle koordineli çalışarak ihtiyaçlarını tespit edip, sorunların çözümü konusunda destek ve rehber olacağız. Belirtilen iş ve işlemlerin çözümü noktasında; il başkanımız, Genel Merkezimiz aracılığı ile merkezi hükümetten gerekli olan desteği alacağız” ifadelerini kullandı.

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı’nın kongresine AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Başkanı Zeki Avan, partililer ve davetliler katılım sağladı.

Çubuk MHP'de kongre heyecanı. Uluağaçlı: Gece gündüz demeden çalışacağız 2

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı yönetimi

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı yönetimi şu isimlerden oluştu;
Selim Özdemir, Tuğba Berber, Mevlüt Kaynak, İsmail Akpınar, Mehmet Arucan, Mustafa Demirer, Yılmaz Özkan, Cengizhan Aydoğan, Hüseyin Gülcegül, Selim Gökçayır, M. Samet Bağ, C. Alpaslan Tekin, T: Burak Aslan, Mesut Bektaş, Adnan Köknel, Uğur Yanık, Caner Yazıcı, Celal Erdoğmuş, Selahattin Özateş, Muzaffer Sezer, R. Faik Aktaş, H. Gökhan Bal, Zeynel Aslan, Emrah Dövüşkaya, Mustafa Karakütük, Furkan Demirkan, Erhan Demirci, Uğur Türk, M. Can Arslan, T. Özgür Ersöz, Sadık Tekin, Hüseyin Keser, Miraç Arıkoğlu, Hüseyin Geyik, Yahya Koçak, M. Furkan Develi

Çubuk MHP’de kongre heyecanı. Uluağaçlı: Gece gündüz demeden çalışacağız