Kaderoğlu: Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız

featured
service

Çubuk’ta yüzde 43,27 oy oranı ile AK Parti’nin adayı Baki Demirbaş yeniden belediye başkanlığına seçildi. CHP ise yüzde 27,48 oy alan Yeniden Refah Partisi’nin ardından yüzde 23,69 oy oranı ile üçüncü sırada yer aldı. CHP ayrıca Çubuk Belediye meclisine 5 üye gönderdi.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayan CHP Çubuk Belediye Başkan Adayı Can Kaderoğlu, “İlçemizin insanına hizmet edebilmek adına büyük bir gayretle gecemize gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

Kaderoğlu, “Kimsenin burnunun kanamadığı bir seçim dönemini geride bıraktık. Bizler için en sevindirici durum budur. Onun dışında Ankara’da Mansur Başkanımıza, Çubuk’ta bana ve belediye meclis üyelerimize hatrı sayılır bir teveccüh gösterdiniz. Bundan sonra bu teveccühe nail olabilmek adına kolları sıvıyoruz. İlçemize ve ilçemizin insanına hizmet edebilmek adına büyük bir gayretle gecemize gündüzümüze katarak çalışacağız. Verdiğiniz destekler için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizleri mahçup etmeyeceğimizin, utandırmayacağımızın altını birkez daha çizmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaderoğlu: Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız