İnci Taneleri 12. Bölüm İzle, yeni bölüm ne zaman?

featured
service

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri, son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. 25 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 12. bölümde, Azem’in duygusal ikilemleri ve karakterler arasındaki gergin ilişkiler ön plana çıktı.

Azem, Dilber’e olan duygularını açıklamakta zorlanırken, karşısında büyük bir engelle karşılaştı. Dilber’in beklenmedik tepkisi, Azem’i derinden etkiledi. Bir yandan Nehir’e olan arayışını sürdürürken diğer yandan Dilber’in acısını hafifletmek için çabalayan Azem, zorlu bir sürecin içine sürükleniyor.

Dilber’in en yakın dostu Yıldız’la birlikte Zahir’in oyununa gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Nehir’in sağlık durumuyla ilgili elde edilen yeni izler, Azem’i umutlandırdı. Ancak, her adımında yeni engellerle karşılaşan Azem, kararlarını verirken büyük bir çıkmazın içine sürüklendi.

Öte yandan, Piraye’nin öğrendikleriyle Azem ve Dilber arasında büyük bir yüzleşme yaşanacağına işaret ediyor. Azem’in hareketleri, gelecek bölümlerde dizinin seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

İnci Taneleri’nin heyecan dolu yeni bölümleri, her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

İnci Taneleri 12. Bölüm İzle, yeni bölüm ne zaman?