Beşiktaş Belediyesi’nden Atatürk’ün Vefatının 85. Yıl Dönümünde Anma Programı

featured
service

Beşiktaş Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünü anmak için özel bir anma programı düzenleyeceğini duyurdu.

Ata’ya Saygı Yürüyüşü: Etkinlikler, 10 Kasım sabahı saat 08.00’de başlayacak olan “Ata’ya Saygı Yürüyüşü” ile başlayacak. Yürüyüş, Atatürk’ün Akaretler’deki evinin önünden başlayacak ve Dolmabahçe Sarayı’na doğru ilerleyecek. Katılımcılar, Atatürk’ün yolculuğunu simgeleyen ağaçlı yolda yürüyerek, Atatürk’ün sesi eşliğinde Dolmabahçe Sarayı’na ulaşacaklar. Canlı yayınlar, Dolmabahçe’deki dairelerden ve Anıtkabir’den LED ekranlar aracılığıyla izlenebilecek.

Saygı Duruşu: Saat 09.05’te, Beşiktaş ve tüm Türkiye’de hayat duracak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına saygı duruşunda bulunulacak. Atatürk’ün anısını yaşatmak amacıyla özel olarak hazırlanan dinleti, Dolmabahçe Ağaçlı Yol boyunca gün boyunca çalınacak.

Davet: Beşiktaş Belediyesi, tüm vatandaşları Ata’ya Saygı Yürüyüşü’ne katılmaya davet ediyor. Yürüyüş, 10 Kasım’da saat 08.00’de Akaretler Şairler Sofası Parkı – Atatürk’ün evinin önünden başlayacaktır.

Beşiktaş Belediyesi’nden Atatürk’ün Vefatının 85. Yıl Dönümünde Anma Programı