Ulaşımda Konforunuzdan ve Güvenliğinizden Ödün Vermeyin

featured
service

Gerek iş nedeniyle gerek özel sebeplerle seyahat etmek artık hayatımızın değişmez bir parçası haline geldi. Bunun sonucunda trafikte geçirilen yollar ve katedilen mesafeler artmaya başladı. Herkesin zamanla yarıştığı günümüzde trafikte geçirilen zamanın azaltılması, daha güvenli ve konforlu bir hale getirilmesi çok önemlidir. Toplu taşıma saatlerinin her zaman herkese uymaması, güzergahların özelleştirilememesi ve konforun tam olarak sağlanamaması pek çok kişinin şehir içi ve şehir dışı seyahatlerinde araç kiralama hizmetini ve özel araç konforunu tercih etmesinin en büyük nedenidir. Araç kiralama sektörünün yenilikçi ismi Carvento farklı segmentlerde marka ve modellerden oluşan geniş araç filosuyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Farklı ihtiyaçlara yönelik olarak çeşitli marka ve modellerde araç kiralama hizmeti sunan Carvento tarafından sunulan hizmetlerden biri olan lüks araç kiralama İstanbul ve diğer metropollerimizde son derece popülerdir. Araç kiralama denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Carvento aynı zamanda filo araç kiralama hizmeti de sunmaktadır. Filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde farklı kriterlere göre değişiklik göstermektedir.

Eğer siz de ihtiyacınız olan aracın markası ve modeli ne olursa olsun en ekonomik fiyatlarla en kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak isterseniz carvento.com adresini 7/24 ziyaret edebilirsiniz. Web sitesi üzerinden Carvento’nun geniş araç filosunu inceleyebilir, online olarak araç kiralama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ister şehir içi ister şehir dışı olsun tüm yolculuklarınızda ulaşım ihtiyaçlarınızı konforlu, hızlı ve ekonomik bir şekilde çözme ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.

En Konforlu Yolculuklar Carvento’da Başlar

Günümüzde en hızlı büyüyen sektörlerden biri olan araç kiralama sektörü sayesinde şehir içi ve şehir dışı bir çok noktaya hızlı, konforlu ve güvenli üstelik en ekonomik şekilde ulaşmak mümkündür. Araç kiralama sektörünün lider ismi Carvento çeşitli marka ve modellerden oluşan zengin araç filosu sayesinde farklı ihtiyaçları karşılamayı başarmaktadır. Böylece Carvento müşterileri ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun araçları Carvento’nun geniş çeşitliliğe sahip araç filosundan seçebilmektedir.

Carvento müşterileri gerek günlük araç kiralama gerek uzun vadeli araç kiralama hizmetleri sayesinde her türlü ulaşım ihtiyaçlarını kendileri için konforlu ve güvenli bir deneyim haline getirebilirler. Günümüz koşullarında araç satın almaya göre araç kiralama hizmetinden yararlanmak çok daha büyük bir avantaj anlamına gelir. Araç kiralayan kişiler ya da işletmeler, normal şartlar altında araç satın almak ya da araç satın almak için kullandıkları kredilerin taksidini ödemek için belirli bir bütçe ayırmak zorundadırlar. Araç kiralama hizmetinden yararlanmak bu zorunluluğu ortadan kaldırır ve ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması için gereken maliyeti düşürür. Bunların yanı sıra trafik müşavirliği ücreti, araç tescil ücreti ve vekalet ücreti gibi ödemeler yapılması araç kiralama hizmetlerinde söz konusu değildir. Araç kiralama hizmeti alan kişiler ve kurumlar araç sahiplerinin ödemesi zorunlu olan trafik sigortası, kasko sigortası ve motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini de gerçekleştirmezler. Ayrıca kiralık araçların periyodik bakım ücretleri, kışlık ve yazlık lastik ücretleri ile bu tür masraf kalemlerinin neden olduğu harcamaları da araç kiralama hizmeti alan kişi ve kurumlar üstlenmezler. Araç kiralama hizmeti alan kişilerin ve kurumların yalnızca kiraladıkları aracın yakıt ihtiyacını ve araç kiralama bedelini karşılamaları yeterlidir. Bu sayede araç kiralama hizmetinden yararlandıkları süre boyunca hızlı, güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı yakalayabilirler.

Araç kiralama hizmeti maliyet konusunda da hem kişilere hem kurumlara büyük faydalar sağlar. Bunun en önemli nedenlerinden biri araç kiralama maliyetinin araç satın alma maliyetine göre çok daha uygun olmasıdır. Araç kiralama hizmeti almak isteyen kişiler ve kurumlar vergi, sigorta, bakım onarım ve benzeri giderleri karşılamaları gerekmeden ulaşım sorunlarını konforlu ve ekonomik bir şekilde çözümleyebilirler. Bu maliyetlerin tamamı hem uzun süreli hem kısa süreli araç kiralama hizmetlerinde Carvento’da olduğu için Carvento araç kiralama hizmetinden yararlananlar büyük bir tasarruf imkanı elde ederler.

Carvento onun araç filosunda yer alan araçlar en fazla üç yaşındadır. Araç kiralama hizmetlerinde kaliteye üst düzey önem veren Carvento araç filosunda farklı marka, model ve segmentlerde araçlara yer verir. Carvento’nun temel önceliği müşterilerinin konforunun ve güvenliğinin maksimum düzeyde sağlanmasıdır. Carvento müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak için araç filosunda güvenlik donanımı ve konforu yüksek araçlara yer verir. Carvento’nun profesyonel ekibi müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini en doğru şekilde tespit ederek kendilerine en uygun özelliklere sahip ve en uygun fiyatlı araç alternatiflerini sunar. Böylece yüksek müşteri memnuniyeti oranları yakalanabilir. Siz de ister şehir içi ister şehir dışı ister kısa süreli ister uzun süreli araç kiralama ihtiyacınız olsun en hızlı, güvenilir, konforlu, kaliteli ve ekonomik hizmetlerden yararlanmak için Carvento’yu tercih edebilirsiniz. Böylece araç kiralama süresi içerisinde de her tür sorunuz ve ihtiyacınız ile ilgilenecek profesyonel bir ekiple çalışmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Ulaşımda Konforunuzdan ve Güvenliğinizden Ödün Vermeyin