Gölbaşı Belediye Başkanı, Öğrencilerin TÜBİTAK Bilim Fuarını Ziyaret Etti

featured
service

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı ziyaret etti.

Öğrencilerin geleceğe ışık tutacak projelerini sergilediği fuar, büyük ilgi gördü. Fuarı ziyaret eden Başkan Odabaşı, projeleri okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerle birlikte gezerek inceledi. Fuar alanında yer alan projelerin geniş yelpazede olduğunu belirten Odabaşı, öğrencilerin bilimsel merak ve yaratıcılıklarıyla hazırladıkları projeler hakkında okul müdürleri ve öğrencilerden bilgi aldı.

Teknoloji, çevre dostu sistemler ve sağlık alanında çeşitli projelerin sergilendiği fuarda öğrencilerin emeklerinin karşılığını aldığını belirten Başkan Odabaşı, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINA DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”

Başkan Odabaşı, yaptığı açıklamada, “Geleceğin bilim insanlarına her zaman destek olmaya hazırız” diyerek öğrencilerin haftalarca emek verdiği projeleri görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Odabaşı, “Geleceğimiz olan çalışkan ve zeki öğrencilerin bilim fuarı için merak edip, üzerinde uzun süre çalıştıkları ve ortaya çıkardıkları birbirinden önemli projeleri gördük. Gördüklerimiz bize geleceğimizin ne kadar aydınlık olduğunu bir kez daha hatırlattı. Birçok alanda yeni ve bakış açısını değiştiren projelere imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.  Biz bilimin ve eğitimin tüm imkânlarımızla yanındayız. Geleceğin bilim insanlarına her zaman destek olmaya da hazırız. Umarım burada gerçekleştirilen fuar tüm öğrencilerimizde ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize güzel hatıralar bırakır. Öğrencilerimizin bilim aşkı hiç bitmez.” şeklinde konuştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı, Öğrencilerin TÜBİTAK Bilim Fuarını Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.