Manisa’nın Gururu: Cemre Çimen milli takımda

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı, Türkiye Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri’nde muhteşem bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

2-4 Mayıs tarihlerinde Edirne’de düzenlenen seçmelere katılan Yeşil-Beyazlı yüzücüler, üst düzey rekabet ortamında başarılarıyla adından söz ettirdi. Cemre Çimen’in milli takım bileti alarak dönmesi, kulüp adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

Edirne Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyonda 108 kulüpten toplam 522 sporcu mücadele etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yüzücüleri, bu yoğun rekabet ortamında gösterdikleri performansla takdir topladılar.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun desteklediği seçmelerde Manisa BBSK adına yarışan genç sporcular, ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandılar. Cemre Çimen, elde ettiği başarıyla Comen Cup Yıldız Milli Takımı ve Central European Countries Swim Meet Yıldız Milli Takımlarında yer alacak.

Ayrıca, Elif Borneday, Selen Yürür ve Deren Güler gibi diğer Manisa BBSK yüzücüleri de önemli başarılara imza attılar. Türkiye genelinde kendi yaş gruplarında dereceler elde eden sporcular arasında Elif Borneday 200 metre karışık müsabakasında birinci, Selen Yürür 50 metre kelebek müsabakasında ikinci ve Deren Güler de 50 metre kelebek müsabakasında üçüncü oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yetenekli yüzücüleri arasında yer alan Atakan Çinar da 50 metre serbest ve 100 metre serbest müsabakalarında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Manisa’nın Gururu: Cemre Çimen milli takımda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.