Temel Karamollaoğlu: “Zihniyet değişimine ihtiyaç var”

featured
service

Partisinin 8. olağan genel kurulu için Bursa’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümetin genel politikalarına yönelik eleştirilerde bulunarak, Türkiye’nin zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu söyledi.

BURSA (İGFA) – Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın olağan genel kurulu, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılımıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Türkiye’de adalet duygusunun çok zayıfladığını ifade eden Genel Başkan Karamollaoğlu, “Siz iktidarda biriyle davalı olduğunuz zaman hakkınızı alamıyorsanız adalet yoktur. Adalet olmazsa olmaz. Peki ülkenin problemleri nasıl çözülecek. İş ehline verilmeli. İş ehline verilmezse problem çözülmez” dedi.

Zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, “Bir ülkede üretim her safhada olmalı. Bir ülke üreterek kalkınır. Her konuda bizim hamlelere ihtiyacımız var. Asgari ücreti ne yapıp edip yoksulluk sınırdan yukarı yükselteceğiz” dedi.

Hiç bir zaman davalarından vazgeçmediklerini belirten Karamollaoğlu, ülkenin barış ve huzuru için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Temel Karamollaoğlu: “Zihniyet değişimine ihtiyaç var”