Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, gençlerle buluştu

featured
service

Üniversiteli gençlerle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Biz gençlerimizin ne kadar güçlü bir vizyon ve ufka sahip olduğunu gayet iyi biliyoruz’’ dedi.

KOCAELİ (İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği tarafından organize edilen programda üniversiteli gençlerle buluştu.

Tecrübelerini gençlerle paylaşan, sorulan tüm sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, “Gençlerle her buluşmamızda, her sohbetimizde ülkemizin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor. Hiç şüphe yok ki, dün kalemle medeniyet inşa eden gençlerimiz, yarın geleceğin kodlarını yazacak ve bundan sonraki başarılarımızda onların imzası olacak” dedi. Tarihten sanata, uluslararası ilişkilerden ekonomiye, yerel hizmetlerden dünyanın yaşadığı sorunlara kadar birçok konunun ele alındığı buluşmayı değerlendiren Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak milletimizin ruh kökünü diri tutmak için en büyük gücümüz gençlerimizdir. Nesillerimizin birer dava insanı olarak yetişmesi içinde gayret ediyoruz. Bu buluşmaları bu açıdan çok önemli buluyorum” ifadelerini sarf etti.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, gençlerle buluştu