Bornovalılar Hıdırellez’i Büyükpark’ta Kutladı

featured
service

Bornova Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdırellez’i coşkulu bir şenlikle kutladı. Bornova Büyükpark’ta gerçekleştirilen etkinlikte binlerce Bornovalı bir araya geldi. Renkli anlara sahne olan şenlikte Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, roman havası eşliğinde coşkuyla dans etti ve katılımcılara neşeli anlar yaşattı.

Büyükpark’ta düzenlenen etkinlik, Roman sanatçıların enerjik müzik performanslarıyla renklenirken, katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadılar. Başkan Eşki, Hıdırellez’in Bornova’da kutlandığını belirterek, organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür etti. Bornova Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile meclis üyelerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Eşki, Bornovalılardan gelen coşkulu katılımın önemini vurguladı.

Bornovalılar Hıdırellez'i Büyükpark'ta Kutladı 1

“HIDIRELLEZ BORNOVA’DA KUTLANIR”

Başkan Ömer Eşki, “Hızır İlyas Bayramınız, Hıdırellez kutlu olsun. Bornovalılar eğlenmeyi bilir. Bu gece yaşadığımız coşkuyla tüm İzmir’e bunu kanıtladınız, ‘Hıdırellez Bornova’da kutlanır’ dedirttiniz. Bunun için başta sizler olmak üzere organizasyonun düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan Bornova Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne, değerli meclis üyemiz Göksel Ceviz’e ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan, Kayadibi köyünde düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği’ne de katılan Başkan Eşki, köy halkıyla bir araya gelerek imece usulüyle hazırlanan köy yemeklerini tattı ve halay çekerek coşkuya ortak oldu. Kayadibi köyünde 160 yıldır devam eden geleneksel şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Bornovalılar Hıdırellez’i Büyükpark’ta Kutladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.