2023 hedeflerine hazır bir Gaziantep

featured
service

Yeni yıl mesajı yayımlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2022 yılının acının, gözyaşının geride kaldığı, tüm dünyada barış ve kardeşlik içinde sağlık dolu günlerin egemen olduğu, umut dolu bir yıl olmasını diledi.

GAZİANTEP (İGFA)- Mesajında 2021 yılının değerlendirmesini yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma  Şahin, “Küresel bir sorunla ulusal mücadele ederken şehrimize yeni kazanımlar ekleme gayretiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olduk.

Kentin ulvi hedeflerine ulaşması, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda hizmet ve yatırımlarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz, Gazi şehrimizi her kulvarda hak ettiği yere taşıyacağız.Demokrasi ve özgürlük anlayışı, kalkınma ve refah parolasıyla 2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye’de 2023 hedeflerine hazır bir Gaziantep için imkânsız denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adım atmayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

2023 hedeflerine hazır bir Gaziantep