Çubuk Belediyesi’nden 80 bin ton asfalt

featured
service

Çubuk Belediyesi kendi öz kaynaklarıyla 80 bin ton sıcak asfalt serme hedefi kapsamında sıcak asfalt serim çalışmalarını Yıldırım Beyazıt Mahallesinde sürdürüyor.  

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Baki Demirbaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı Zeki Avan, incelemelerde bulunan Başkan Demirbaş’a yapılan asfalt nedeniyle teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Demirbaş’ın taleplerini geri çevirmediğini dile getiren Avan, uzun süredir yenilenme ihtiyacı olan yolların asfaltlanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Mahallelinin mutlu olduğunda muhtar olarak kendilerinin de mutlu olduğunu vurgulayan Avan, ‘’Başkanımız imkanları ölçüsünde tüm taleplerimizi yerine getirmeye çalışıyor. Belediye tarihinde bir ilki yaparak Başkanımız 30-40 yılına damga vuracak en büyük hizmeti yapıyor. Asfaltsız ve bozuk yollarımız en büyük sorundu. Şimdi mahallemizin büyük ölçüde yol sorunu çözülmüş oldu. Bir Çubuk olarak Başkanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bir süre mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkanı Demirbaş ise, yollarının yenilenmesi noktasında büyük bir hız kazandıklarını ve gece gündüz çalıştıklarını kaydederek, ‘’Hedefimiz imkanlarımız ölçüsünde Çubuk’ta yol sorununu ortadan kaldırmak. İlçemizin ihtiyaç duyulan her noktasında yol çalışması yapıyoruz. Hemşehrilerimizin ulaşım konforunu ve kalitesini arttırmak istiyoruz.’’ diye konuştu.

Çubuk Belediyesi’nden 80 bin ton asfalt