CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz: Özgür Özel sesimiz olacak

featured
service

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olduğu için emekli ikramiyesinden yararlanamayan emeklilerin sesi oldu. Başkan Saltuk:” İktidar sesimizi duymak istemese de CHP Genel Başkanımız Özgür Özel sesimiz oldu ve bu konuyu Anayasa Mahkemesine taşıdı” dedi.

Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla Rizeli hemşehrilerinin takdirini toplayan Başkan Saltuk Deniz, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olduğu için emekli ikramiyesinden yararlanamayacak olan vatandaşların sesi olmuştu. İktidar bu konuda sessizliğini korurken Saltuk Deniz’e bir diğer destek de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldi.

Saltuk Deniz yaptığı açıklamada ÇKS’ye kayıtlı olan emeklilere müjdeli haberi vererek:” İktidar Cumhuriyetimizin 100 yılı sebebiyle emeklilere ₺5.000’lik ikramiye vereceğini duyurmuştu. Emekliye hakkı olan maaş ücretini vermek yerine ikramiye ile geçiştirmeye çalışan iktidarın aymazlığı bunlarla da sınırlı kalmadı, ikramiyeyi daha da kısıtlamak için şart koyarak sadece çalışan emekliler faydalanacak dedi. Bunun üzerine yıllarca devlet için çalışan, Türkiye’ye emek veren ÇSK’ye kayıtlı çiftçiler ise bu duruma isyan etti. Bizler de çiftçilerimizin sesi olduk fakat iktidar oralı dahi olmadı. Bir kez daha çiftçiyi, mecburiyetten çalışan emekliyi görmezden geldi. Fakat iktidar her ne kadar görmezden gelse de emeklinin ve emekçinin halinden anlayan, her zaman halktan ve haktan yana olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bizlerin sesini duydu ve bu yapılan insafsızlığı, hukuksuzluğu Anayasa Mahkemesi’ne taşıyacağını belirterek çiftçimize müjdeyi verdi.  Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz: Özgür Özel sesimiz olacak