Ayantaş’tan emekliye 5 bin TL destek sözü

featured
service

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan adayı Gültekin Ayantaş, asgari ücretin altında maaş alan emeklilere 5 bin TL destek sözü verdi.

“Önümüzdeki 2 yıl ciddi ekonomik sıkıntıların yaşanacağı gözüküyor” diyen Ayantaş, “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde daha çok, insanımıza yardım eden, sosyal projeler üreten bir belediye olarak anılmak istiyoruz. Zor geçecek olan önümüzdeki 2 yıl boyunca bu zorluğu kolaylaştırmanın hedefi içerisinde olacağız. Emekli vatandaşlarımızın karşılaştıkları ekonomik sıkıntıların farkındayız. Bu nedenle asgari ücretin altında maaş alan emekli vatandaşlarımıza 2024, 2025 yılları için yılda bir defa olmak üzere 5 bin TL destek ödemesi yapacağız” dedi.

Ayantaş, belediye başkanlığı yaptığı dönemde, polis meslek yüksek okulu, Otonomi, geri gönderme merkezi, gölet, fuar alanı gibi ilçeye prestij sağlayan bir çok projeye imza attıklarını kaydederek, yeni projelerini de açıklayacağını ifade etti.

Ayantaş, “Fuar alanı tamamlanmış olsaydı, Akyurt’a metro çoktan gelmiş olurdu. Kim kazanırsa kazansın, biz Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışarak fuar alanını da tamamlayacağız, yazık değil mi oraya o kadar yatırım yapıldı? O yatırımın atıl durumda kalmaması lazım. Bunun mücadelesini de vereceğiz” diye konuştu.

Ayantaş’tan emekliye 5 bin TL destek sözü