Manga, İstanbul ve İzmir’de… Manga Konseri ne zaman?

featured
service

İstanbul Night Flight, 10. yılını kutlarken müziğin değerlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak için kararlı bir şekilde ilerliyor. Sanat dünyasına farklı tatlar katan konser serisi “An Epic Symphony” eşliğinde, birçok ünlü ismi ağırlayacak.

Bu özel serinin bir parçası olarak, Karsu, Cem Adrian, Ahmet Kaya:Mehmet Erdem& Mercan Dede, Salut Salon, Pentagram, Sibel Can&Mercan Dede & Hüsnü Şenlendirici,Hayko Cepkin, MaNga, Mustafa Sandal ve Gökhan Türkmen gibi önemli sanatçılar yeni sezonda sahne alacaklar.

Events Across Turkey’in uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, ülkemizin önde gelen rock gruplarından maNga’yı Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde tekrar ağırlayacak. MaNga’nın unutulmaz performansı, İstanbul’da 10 Temmuz Çarşamba günü saat 21:00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda, İzmir’de ise 11 Temmuz Perşembe günü saat 21:00’de Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Manga, İstanbul ve İzmir’de… Manga Konseri ne zaman?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.