Ankara, İzmir ve Antalya’da Hayko Cepkin Konseri

featured
service

Türkiye’nin müzik sahnesine yön veren etkinlik serisi İstanbul Night Flight, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan “En İyi Etkinlik” ödülüne layık görüldü. Bu büyük başarı, serinin 10. sezonunu şimdiye kadar görülmemiş bir coşkuyla karşılıyor.

23 Mart’ta, unutulmaz bir açılışla başlayan sezon, “An Epic Symphony” ve Gökhan Türkmen’in muhteşem performansıyla izleyicileri büyüledi. Ardından 24 Mart Pazar akşamı, Ankara CSO sahnesinde Ahmet Kaya ve Mehmet Erdem şarkılarıyla gerçekleşen benzersiz deneyim, seyircilerin beğenisini kazandı.

İstanbul Night Flight, bu yıl sezon boyunca birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Programın dikkat çekici etkinliklerinden biri ise ülkemizin en önemli sanatçılarından Sibel Can, Mercan Dede ve Hüsnü Şenlendirici’nin, Tuluğ Tırpan yönetimindeki Night Flight Symphony Orchestra & Choir sahnesindeki performansı olacak. Bu özel gösteri, İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda başlayacak ve Ankara, Bursa ve CSO Ada Ankara gibi şehirlerde devam edecek.

Yıl Boyunca Devam Edecek Müzikal Şölen!

Rock müziğin önemli isimlerinden Hayko Cepkin, An Epic Symphony ile bir araya gelerek 08 Haziran’da Ankara CerModern’de, 02 Ağustos’ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda ve 17 Ağustos’ta Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesi’nde unutulmaz konserlere imza atacak.

İstanbul Night Flight’ın 10. yılında müziğin değerlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak için çalışmalarını sürdürdüğüne değinilmekte. Sanat dünyasına farklı tatlar katan konser serisi An Epic Symphony eşliğinde; Karsu, Cem Adrian, Salut Salon, Pentagram, MaNga, Mustafa Sandal ve daha birçok ünlü sanatçı, yeni sezonda izleyicilerle buluşacak.

Ankara, İzmir ve Antalya’da Hayko Cepkin Konseri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.