1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya
  4. Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Derya Uluğ Konseriyle Kutlanacak

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Derya Uluğ Konseriyle Kutlanacak

featured

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik düzenleyecek. Program kapsamında sanatçı Derya Uluğ konser verecek.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 104. yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilecek kutlama programı, 30 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

Derya Uluğ saat 21.00’de sahne alacak

Kutlamalar kapsamında Derya Uluğ, saat 21.00’de sahneye çıkacak. Sanatçı, konser programında şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelecek.

30 Ağustos’ta toplu ulaşım ücretsiz olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı dolayısıyla belediye ve iştiraklerine ait toplu ulaşım araçlarının 30 Ağustos günü ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Buna göre Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine ait otobüsler ile ANTRAY, gün boyunca vatandaşlardan ücret almayacak. Uygulamayla kutlama programlarına katılacak vatandaşların toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanması sağlanacak.

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Derya Uluğ Konseriyle Kutlanacak
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.