Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sezona galibiyetle başladı

featured
service

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu B1 Futbol Sesi Görenler Deplasmanlı Süper Ligi’nin heyecanı, geçen sezonun şampiyonu Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nün yeni sezon açılışındaki galibiyetiyle başladı.

Yeni sezonda ilk maçına çıkan Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda konuk ettiği Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü’nü, Semih Deniz ve Emrah Öcal’ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek sezona üç puanla başladı. Maçın başlama vuruşunu CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol’un yaptığı karşılaşmada, Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, oynadığı futbolla yeni sezonun iddialı takımlarından biri olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz 10 yılda üst üste 9 şampiyonluk kazanarak dikkatleri üzerine çeken Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, bu başarısıyla ligin gözde takımlarından biri haline geldi. Başkan Yusuf Sayyıdan’ın liderliğindeki kulüp, yeni sezonda da aynı başarı grafiğini sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni sezonda Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nü, CHP Ankara İl Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Yusuf Sayyıdan da destekleyerek, sporculara moral verdi. Kulüp, bu sezon da taraftarlarını heyecanlandıracak mücadeleler sergilemeyi planlıyor.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sezona galibiyetle başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.