Pursaklar Sünnet Şöleniyle Şenleniyor

featured
service

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek her yıl yüzlerce çocuğu sünnet ettiren Pursaklar Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtlara başladı.

Sosyal, kültürel, sportif vb. birçok alanda vatandaşların hayatına dokunan Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden ve her ailenin faydalanabileceği Sünnet Şenliği için kayıtlara başladı.
‘‘Amacımız ailelere küçükte olsa katkı sağlamak, çocuklarımızın bu özel gününü daha da özel kılmak’’

Pursaklar’da ikamet eden vatandaşların çocuklarını sünnet ettireceklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yüzlerce çocuğun heyecanına ortak olmak adına Sünnet Şöleni için kayıtları almaya başladık. Amacımız ailelere küçükte olsa katkı sağlamak, çocuklarımızın bu özel gününü daha da özel kılmak. Sünnet olacak çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının damatlıklarını görürler’’ dedi.

Vatandaşların maddi durumlarına bakılmaksızın sünnet kayıtlarını almaya başlayan Pursaklar Belediyesi, sünnet ettirilen çocuklar ve aileleri için hazırlayacağı sünnet şöleni ile de ilçe sakinlerine unutulmayacak anlar yaşatacak.

Nasıl Kayıt Olunur?

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler başvurularını 14 Haziran- 24 Haziran tarihleri arasında yapabilecek. Vatandaşlar başvurularını, belediyenin 0 (312) 551 97 41 /97 25 numaralı telefonundan ya da Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı’ndan yapılabilecek.

Pursaklar Sünnet Şöleniyle Şenleniyor