batıkent rekreasyon (3)

Başkentlilerin Yeni Uğrak Noktası: Batıkent Rekreasyon Alanı

service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in yeşil alanlarını genişleterek vatandaşların doğayla buluşabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği alanları artırmaya devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen proje, içerisinde birçok olanak barındırarak 7’den 70’e her kesime hitap ediyor. Batıkent Rekreasyon Alanı, BelPa Kafe’den çocuk oyun alanlarına, yürüyüş ve bisiklet yollarından spor komplekslerine, futbol ve basketbol sahalarından Gençlik Merkezi ve Kadınlar Lokali’ne kadar pek çok imkân sunuyor.

Başkentlilerin Yeni Uğrak Noktası: Batıkent Rekreasyon Alanı 1

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeşil alanların artırılması ve şehirde yaşayanların yaşam kalitesinin yükseltilmesi adına yapılan bu tür projelerin önemine vurgu yaparak, gelecek dönemlerde de benzer alanların açılacağını belirtti.

“BETONA DEĞİL, YEŞİLE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Batıkent Rekreasyon Alanı ile ilgili sosyal medya hesaplarından videolu bir paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Burası bölgenin en değerli arazilerinden birine yaptığımız Batıkent Rekreasyon Alanı… Artık yemyeşil, cıvıl cıvıl ve içinde Ankaralılar güzel vakit geçiriyor. Betona değil, yeşile yatırım yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkentlilerin Yeni Uğrak Noktası: Batıkent Rekreasyon Alanı 2
Başkentlilerin Yeni Uğrak Noktası: Batıkent Rekreasyon Alanı