OPPO A96: Gücünüzü Hissettirin, Renkleri Keşfedin

featured
service

OPPO A96, hızlı şarj özelliği, uzun pil ömrü, dayanıklı tasarımı ve üstün kamerasıyla dikkat çekiyor. İşte OPPO A96’nın sunduğu öne çıkan özellikler.

33W SUPERVOOC™ ile Hızlı ve Uzun Ömürlü Pil

33W SUPERVOOC™ Hızlı Şarj Teknolojisi ile OPPO A96, yüksek hızda ve uzun ömürlü bir pil deneyimi sunar. Telefonun 5000mAh kapasiteli bataryası, günlük yoğun kullanıma dayanacak güç sağlar. Sadece 26 dakika içinde %50’ye varan pil şarjıyla, enerjiyi hızla geri kazanmanın keyfini çıkarın. Bu sayede şarj endişesi olmadan gün boyunca etkin bir şekilde kullanabilirsiniz.

Güven Veren Şarj ve Gece Şarjı

OPPO A96, yapay zeka destekli gece şarj koruması ile güvenli bir şarj deneyimi sunar. Gece boyunca cihazınızı şarj ederken, aşırı şarj olma endişesi taşımadan rahatça uyuyabilirsiniz. Ayrıca, USB bağlantı noktası, 20.000 takma testinden başarıyla geçmiş ve yanma önleyici korumalarıyla güvenli bir şekilde cihazınızı şarj etmenizi sağlar. Bu sayede pil sağlığınızı korur.

Daha Canlı ve Pürüzsüz Renkler

OPPO A96’nın 90Hz renkli delikli ekranı, %96 NTSC geniş renk gamı ile göz alıcı bir görüntü sunar. Yüksek yenileme hızı sayesinde filmleri ve oyunları daha pürüzsüz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca, uyarlanabilir yenileme teknolojisi hem performansı artırır hem de pil tasarrufu sağlar.

Dayanıklı ve Şık Tasarım

OPPO A96, çizilmelere ve parmak izlerine karşı dayanıklıdır. Ayrıca, milyonlarca nano seviyedeki yıldız elmaslarla süslenmiş birinci sınıf bir yapıya sahiptir. Bu telefon, hem şıklığı hem de dayanıklılığı bir araya getirir.

OPPO’nun Kalıcı Kalitesi

OPPO A96, toza dayanıklılık ve suya dayanıklılık testlerinden başarıyla geçmiştir. Ayrıca, 28.000 kez mikro düşürme testinden geçmiş ve zorlu çevre koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Her türlü zorluğa karşı güvenebileceğiniz bir mobil cihazdır.

Üstün Performans

Süper RAM ve ROM, OPPO A96’nın hızını artırırken, Qualcomm Snapdragon işlemcisi gecikmesiz bir kullanım deneyimi sunar. Bu cihaz, birden fazla uygulamayı hızla çalıştırabilmeniz için genişletilmiş RAM özelliği sunar.

Harika Kamera Deneyimi

OPPO A96, 16MP selfie kamerası ve 50MP ana kamerası ile tüm anılarınızı net ve parlak bir şekilde yakalar. Yapay zeka doğal rötuş ve diğer özelliklerle fotoğraf ve video çekimlerinizi iyileştirebilirsiniz.

ColorOS 11.1 ile İşletim Sistemi

OPPO A96, ColorOS 11.1 işletim sistemine sahiptir. RAM arttırma özelliği sayesinde daha fazla performans elde edebilirsiniz. Ayrıca, bu cihaz 5GB’a kadar genişletilmiş RAM’i destekler.

OPPO A96, güçlü performansı, uzun ömürlü pil ömrü, dayanıklılığı ve harika kamera deneyimi ile dikkat çeken bir akıllı telefondur. Hem iş hem de eğlence için ideal bir seçenektir.

*Bu içerik Oppo resmi sitesindeki bilgi/veriler dikkate alınarak hazırlanmıştır. Fotoğraf: oppo.com

OPPO A96: Gücünüzü Hissettirin, Renkleri Keşfedin