Esprit Saat Modelleri

featured
service

Amerikan menşeli Esprit markası Doug Tomkins ve Susie Russel tarafından 1968 yılında San Francisco, Kaliforniya’da kurulmuştur. İşe Kaliforniya teması üzerinden saatler tasarlayarak başlamışlardır. Markanın saatleri Egana Holdings tarafından uzak doğu fabrikasında üretilmektedir. Esprit her şeyden önce bir moda markasıdır ve tasarımlarıyla kullanıcı adaylarını cezbetmeyi amaç edinir.

Moda olan ürünlere ilgi duyanlar için Esprit saatler mükemmel seçeneklerdir. Özgün ve yeni modeller sunmak için çalışmalarını her geçen gün artırarak devam ettirmektedirler. Ayrıca Esprit marka saatler; sportif, klasik ve günlük modelleri ile farklı tarz sahiplerine hitap eden geniş koleksiyonlara sahiptir. Zamanla global bir marka halini alan Esprit’in 40 ülkede satışı mevcuttur.

Esprit Saatler Kaliteli Mi?

Markaya ait saatler fiyat performans yönüyle değerlendirildiğinde fiyatının performansına göre oldukça makul olduğu kullanıcı yorumlarından da görülmektedir. Muadillerine göre kaliteli ürünler üreten Esprit müşteri beklentilerini olumlu düzeyde karşılamaktadır. Kalitesinin yanında konforlu ve rahat kullanım sağlaması da beğeni toplamasındaki diğer etkenlerdir. Markaya ait saat modellerine https://www.saatvesaat.com.tr/saat/bayan/esprit sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Esprit Saat Modelleri