Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Ticaret Borsası Başkanı Şan’ı ziyaret etti

featured
service

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Ticaret Borsasını ziyaret ederek, ilçede yürüttüğü çalışmaları ve bundan sonra yapacakları projeleri anlattı.

Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Murat Şan ve yönetimi tarafından kapıda karşılanan Demirbaş, şehirdeki tüm kurumların ve kuruluşların her zaman yanında yer aldığını ve bu güne kadar herkese eşit bir şekilde hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kendisi hakkındaki iyi niyetlerini belirten ve destek olan herkese teşekkür ettiğini dile getiren Demirbaş, ‘’Borsamızla ortak paydamız olan Çubuk’a ortak akıl ve istişare anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

İkinci dönem için göreve talip olduğunu vurgulayan Demirbaş, şunları söyledi:                                              

‘”Allah nasip eder ve Cumhurbaşkanımız ve partimiz de takdir ederse hemşehrilerimize ve ilçemize bir dönem daha hizmet etmeye talibim. Beş yılda somut yaptığımız birçok eser var. Yüzme havuzundan, spor tesislerine, çocuk oyun alanlarından, futbol, basketbol, tenis kortuna. Nikah salonumuzu geçen ay yeniledik. Yaklaşık 52 bin metrekarelik alana millet bahçesini oluşturarak hizmete açtık.. Yürüyüş yolları, bisiklet yolu, kafeteryası, kütüphanesi ile güzel bir alan oldu. Bizim öncelikli hedefimiz kültür merkezimizi kurmak. Bunun için yerinin tahsisini yaptırdık ve projesini hazırladık. Yaklaşık 15 dönümlük alana içerisinde bin kişilik bir toplantı salonu, konferans salonu, 250 kişilik ayrı bir toplantı salonu, 2 tane sinema salonu, kafeterya, kütüphane ve atölyelerin olduğu bir kültür merkezini inşallah hayata geçireceğiz. Bir dönem daha tüm mesaimizi ilçemize harcamaya hazırız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şan ise, şahsı ve yönetimi olarak bir dönem daha Baki Demirbaş’ın belediye başkanı olmasını istediklerini söyledi.

İlçede tarım ve hayvancılığa verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden Şan, ”Cumhur ittifakı bizim için çok güzel bir şey oldu. Çünkü iki partinin de dünya görüşü, hayat tarzı aynı. Ayrımcılık olmadığına ben seviniyorum. Biz her zaman sizin yanınızdayız” diye konuştu.

Ziyarette, belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Ticaret Borsası Başkanı Şan’ı ziyaret etti