Yenimahalle adını yarı finale yazdırdı

featured
service

2020-2021 sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final müsabakalarının ilk maçında kendi evinde Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile berabere kalan Yenimahalle Belediyesi SK, rövanş karşılaşmasını 28-29 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Yenimahalle’nin Altın Kanatlı Melekleri, Çamlıca Spor Kompleksi’nde oynanan çeyrek final rövanş müsabakasına Bilge, Hanna, Nurceren, Fatma, İlayda, Beyza ve kalede Fatma yedisi ile başladı.

Rövanş maçı ilk mücadeleyi aratmadı

İki takımın büyük çekişmesine sahne olan ilk yarıda,rakibin bulduğu gollere anında karşılık vererek sayı farkının açılmasınaizin vermeyen Altın Kanatlı Melekler soyunma odasına 14-13 geride girdi.

Maçın ikinci devresine hızlı başlayan Yenimahalle Belediyesi, sert savunma ve organize hücum oyunu ile maça ağırlığını koyarak deplasmandan yarı final bileti ile dönmeyi başardı.

Fatma kalesinde devleşti

Nurceren ve Bilgenin üst üste bulduğu gollerle maçın ikinci yarısında alkışı hak eden bir mücadele sergileyen Yenimahalle Belediyesi’nde, maçın ikinci devresinde kaleci Fatma kalesinde devleşti. Üst üste yaptığı kurtarışlarla takımına moral aşılayan Fatma Ay Babur, Yenimahalle’nin yarı finale çıkmasında büyük rol oynadı.

Melekler yarı final için rakibini bekliyor

Nedim Güneş ve Ahmet Koç ikilisinin yönettiği çeyrek final rövanş maçında Yenimahalle Belediyesine yarı finali getiren goller; Bilge (8), Nurceren ve Hanna (5), Gülcan (4), Buse (3), Beyza(2), İlayda ve Fatma (1) ile geldi. Deplasmanda alınan galibiyetle Yenimahalle’ye büyük gurur yaşatan altın kanatlı melekler, Kastamonu Belediyesi GSK ve Yalıkavak Spor Kulübü maçının galibi ile yarı final mücadelesi verecek.

Yenimahalle adını yarı finale yazdırdı