Yenimahalle’de iftar sofrası Yakacık’a kuruldu

featured
service

Ramazan ruhunu ilçe halkına doyasıya yaşatmaya devam eden Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Yakacık Mahalle sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Yakacık Kültür Merkezi içerisinde gerçekleşen iftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan programda Başkan Yaşar, masaları dolaşarak vatandaşlara “Hayırlı Ramazanlar” diledi.

Yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinen Yaşar, “Bu mübarek ay boyunca vatandaşlarımızı iftar sofralarımızda en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Kadın, erkek, çoluk, çocuk, zengin, fakir aynı sofrada aynı yemeği kaşıklıyor. Ramazan birlik, beraberlik ayıdır. Ramazan, on bir ayın sultanı ve hoş görünün adıdır. Kimseyi ayırt etmeden her mahalleye eşit hizmet götürüyor, kurduğumuz iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşmanın huzurunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Yenimahalle’de iftar sofrası Yakacık’a kuruldu