Tekerlekli sandalye desteği devam ediyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi pandemi sürecinde engellilerin sorunlarına çare olmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Engelli bireylerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen Yenimahalle Belediyesi, çeşitli işbirlikleri ile yürüme engeli bulunan vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıtıyor. Son olarak Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı ile işbirliği yapan belediye, 6 engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Engellilere uzaktan yakın ilgi

Pandemi süreci boyunca engelli bireyleri bir an olsun yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediyesi, bünyesinde kayıtlı bulunan 5 bin 100 engelli bireyin derdine derman oluyor. Engellilerin her türlü ihtiyaçlarında yanında olan ekipler, tekerlekli sandalye dağıtımı ile de yüzleri güldürdü. Sandalyelerini teslim alan vatandaşların mutluluğu yüzlerinden okunurken, işbirlikleri çerçevesinde sandalye dağıtımının süreceği müjdelendi.

Engelleri kaldırmamız lazım

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak engelli bireylerimizin her zaman yanındayız. Bu kötü günlerde de onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışma devam ediyoruz. İlçemizde bulunan engelli vatandaşlarımız herhangi bir sorunla karşılaşmaları durumunda 346 39 52 numaralı telefondan engelliler birimimize ulaşabilirler” dedi.

Tekerlekli sandalye desteği devam ediyor