Belediye ekiplerinden can dostlara şefkat eli

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle ilçe sakinlerinin mağduriyetlerini giderebilmek için maddi manevi desteğe devam ederken yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için de mama dağıtımı yapmaya devam ediyor.

Sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkileyen koronavirüs salgınıyla mücadele Yenimahalle’de aralıksız devam ediyor. Sevimli dostları yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu yaşam alanlarına mama ve su bırakarak can dostları yaşama bağlıyor.

Yasaklı günlerde can dostlar unutulmadı

Pandemi tedbirleri gereği evlerinden çıkamayan hayvanseverlerin sevgi ve ilgisinden yoksun kalan sokak hayvanlarının ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından yasak günlerinde aksatılmadan karşılanıyor.

Sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe genelinde periyodik olarak yapılan mama ve su dağıtımlarının sıklaştırıldığını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yerel yönetimler olarak salgının zararlarını en aza indirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Vatandaşlarımızı olduğu kadar can dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. İlçemizdeki hiçbir canlıyı mağdur etmeyeceğiz” diye konuştu.

Belediye ekiplerinden can dostlara şefkat eli