Pursaklar Belediyesi 8 ayda 30 iş buluşması düzenledi

featured
service

Pursaklar Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı İstihdam Şefliği aracılığıyla 8 ayda 30 iş buluşması düzenleyerek, iş arayanlar ve işverenleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, istihdama katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen görüşmelerde gıdadan tekstile, sağlıktan otomotiv sektörüne kadar farklı farklı iş kollarında hizmet veren esnaflar, firmalar ve büyük ölçekli fabrikalar yapılan görüşmelerle binlerce vatandaşın iş sahibi olmasına aracılık etti.

‘‘Hemşehrilerimizin iş sahibi olabilmeleri için esnaflarımız ve firmalarla sürekli temas halindeyiz’’

İş arayan her bir vatandaşın kendilerine en uygun işe yerleşebilmeleri için tabiri caizse her hafta en az bir tane iş arayan-işveren buluşması düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin iş sahibi olabilmeleri için esnaflarımız ve firmalarla sürekli temas halindeyiz. En önemli amacımız bir tane vatandaşımızın bile işsiz kalmasının önüne geçmek. Bizler mesleği olsun veya olmasın, ilçe sakinlerimiz için esnaflarımızla sürekli iletişim halinde olmaya ve onlara yeni iş imkânları sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen buluşmalarda iş arayanlar, firmalarla görüşerek hem bilgi aldı hem de iş fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirirken, işverenler ise açık iş pozisyonlarına yönelik en uygun eleman bulmak adına görüşmelerde bulunarak, istihdama önemli derece de katkıda bulundu.

Pursaklar Belediyesi 8 ayda 30 iş buluşması düzenledi