Pursaklar Belediyesi’nde 04.04.2024 Yoğunluğu

featured
service

Pursaklar’da aylar öncesinden 04.04.2024 tarihine randevu alan Fatma Nur Arslan ve Ömür Hasan Gazel çifti, Sevdanur Nur Kaplan ve Gazi Atalay çiftinin nikâhını Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kıydı.

Büyük bir heyecan yaşayan çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ertuğrul Çetin, evlilik cüzdanını gelin hanımlara teslim etti.

‘‘Bu özel günde ve özel tarihte dünya evine giren çiftlerimizin nikâhlarının kıydık’’

Hayatlarını birleştiren çiftlere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat dileyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Bu özel günde ve özel tarihte dünya evine giren çiftlerimizin nikâhlarının kıydık. Aile bağlarımız ne kadar güçlü ve sağlam ise toplumun temeli de o kadar güçlü demektir. Çiftlerimize iyi günlerinde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirlerine destek olmalarını temenni ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti versin’’ dedi.

Nikâh merasiminde mutluluğu gözlerinden okunan çiftler, çok mutlu olduklarını ve bu özel günlerinde nikâhlarını kıymalarından dolayı Başkan Ertuğrul Çetin’e teşekkürlerini iletti.

Pursaklar Belediyesi’ndeki nikâh memuru, takvimler 04.04.2024’ü gösterdiğinde evliliklerine özel ve akılda kalıcı bir tarihte başlamak isteyen 12 çiftin nikâhını kıydı

Pursaklar Belediyesi’nde 04.04.2024 Yoğunluğu