İhtiyaç Sahibi Ailelerin En Büyük Destekçisi ‘‘Pursaklar Belediyesi’’

featured
service

Tarım arazilerini üretime kazandırarak, sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye’ye örnek olan Pursaklar Belediyesi, kendi ürettiği bal, un ve nohutu, yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor.

İhtiyaç sahibi aileler için tüm imkânlarını seferber ederek tarım arazilerinde üretim seferberliği yapan Pursaklar Belediyesi, yerli tohumlardan elde ettiği nohut ve buğdaydan elde ettiği unu, Sirkeli Bal Ormanında ürettiği balları, yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere dağıtırken, evinde yemek yapamayacak durumda olanlara ise ürünleri aşevi aracılığı hazır hale getirerek evlerine götürüyor.

Un, bal ve nohutun dağıtılmak üzere hazırlandığı Tebessüm Çarşısına giden Başkan Ertuğrul Çetin, belediye ekiplerince yapılan hazırlıkları yakından takip ederek ürünleri teker teker inceledi.

‘‘Bugün olduğu gibi yarında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’

Ürettikleri ürünleri hazır hale getirerek hemen dağıtımına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Tarıma uygun arazilerimizi ekiyoruz. Yetiştirdiğimiz mahsullerin bir kısmını aşevimizde kullanıyor, evinde yemek yapamayacak durumda olanlara götürüyoruz, bir kısmını da hiç geliri olmayan öksüz, yetim ve dul hemşehrilerimize dağıtıyoruz. Kardeşlerimizin sevincini paylaşmak, onların yanında olmak ve onların dualarını almak, bizim için en büyük gurur kaynağı olmuştur. Bugün olduğu gibi yarında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İhtiyaç Sahibi Ailelerin En Büyük Destekçisi ‘‘Pursaklar Belediyesi’’