İstihdam’da Köprü; ‘‘Pursaklar Belediyesi’’

featured
service

İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için seferber olan Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesi altında faaliyet gösteren İstihdam Şefliği, vasıflı ya da vasıfsız her vatandaşa yeni iş imkânları sunmak adına esnaflarla sürekli iletişime geçerek, yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

‘‘Her hafta yeni bir iş imkânı sunmak adına ilçe sakinlerimizin karşısına çıkıyoruz’’

İş arayan her bir vatandaşa yardımcı olmak için sürekli esnaflarla dirsek temasında bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde bir tek işsiz hemşehrimin kalmaması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Her hafta yeni bir iş imkânı sunmak adına ilçe sakinlerimizin karşısına çıkıyoruz. Yeni iş imkânları ile onları en uygun işlere yerleştirmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Bizler ilçe sakinlerimiz için esnaflarımızla sürekli iletişim halinde olmaya ve onlara yeni iş kapıları sunmak için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda 400 personel alımı yapacak olan e-ticaret firması için 112 kişiyi arayan Pursaklar Belediyesi, 41 kişiden olumlu cevap alırken, sosyal medyadan görüp gelen 151 kişi ile birlikte toplam 167 kişi iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerin neticesinde, firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından, söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.

İstihdam’da Köprü; ‘‘Pursaklar Belediyesi’’