Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çocuk parklarında düzenli temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, park alanlarında yıkama ve temizlik işlemlerini gerçekleştirirken, çocuk oyun gruplarının periyodik temizliği de titizlikle yapılıyor.
Son olarak Hamidiye Mahallesi Çınar İlköğretim Okulu’nun yanındaki parkla birlikte yaklaşık 40 parkın temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler, özellikle kadın personelin katkılarıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürü Kadir Özkan, vatandaşlardan gelen talepleri ve WhatsApp İhbar Hattı’na yapılan şikâyetleri anında değerlendirdiklerini belirterek, gerekli çalışmaların hızla tamamlandığını ifade etti.
“Sağlık Konusunda Taviz Vermiyoruz”
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, parkların temizliğine verdikleri öneme dikkat çekerek, “Ekiplerimiz, onlarca çocuk ve yetişkinin hoşça vakit geçirmek amacıyla geldiği parklarımızın temizliğini periyodik olarak yapıyor. Daha temiz ve yaşanabilir bir Gemlik için ilçedeki sokaklar, kaldırımlar, parklar, otobüs durakları ve çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenip yıkandığını vurgulamak isterim. Gemlik’te sağlık konusunda asla taviz vermiyoruz. Vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda eğlenmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.