Elecik’ten Büyükşehir’e mezarlık alanı talebi

featured
service

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, Elecik Mahalle muhtarı Hasan İnal’ın talebi doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı’na yeni mezarlık alanı için başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür ve Elecik Mahalle Muhtarı Hasan İnal, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkan Köksal Bozan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret ile Elecik Mahallesi’ne yeni mezarlık alanı için başvuruda bulunuldu.

Elecşk Muhtarı Hasan İnal’ın talebi üzerine gerekli girişimlerin yapıldığını sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Elecik Mahallemizin mezarlığının dolmuş olması ve kalan alanın defin için uygun olmaması nedeniyle Elecik Mahallesi Muhtarımız Sayın Hasan İnal’ın talebi doğrultusunda yeni bir “mezarlık” sahasının tahsisi ve uygun fiziki şartlarının sağlanması ile ilgili olarak ilk başvurumuz bugün itibariyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı nezdinde yapılmıştır.

Mezarlıklar hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda seçildiği ilk günden itibaren görevlilerini talimatlandıran Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a ve bizlere her türlü kolaylık ve katkıyı sağlayan ABBB Mezarlıklar Dairesi Başkanımız Sayın Köksal Bozan’a, değerli personeline ve Sayın Emre Ulusan’a Mahallemiz halkı adına teşekkür ediyoruz”

Elecik’ten Büyükşehir’e mezarlık alanı talebi