Çocuk Doktoru Özdemir, "Kayıp Kelebeği Bulmak" Kitabı ile Çocuklara Umut Oluyor

Çocuk doktoru Dr. Abdullah Özdemir, macera dolu yeni kitabı "Kayıp Kelebeği Bulmak" ile hem genç okurlara ilham veriyor hem de kitabın gelirleriyle hastanedeki çocuklara oyuncak armağan ediyor.

featured
Kayıp Kelebeği Bulmak
service

Çocuk doktoru Dr. Abdullah Özdemir, macera dolu yeni kitabı “Kayıp Kelebeği Bulmak” ile hem genç okurlara ilham veriyor hem de kitabın gelirleriyle hastanedeki çocuklara oyuncak armağan ediyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde sevgiyle görev yapan Çocuk Doktoru Dr. Abdullah Özdemir, yazdığı ve 14 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan “Büyülü Orman Macerası Kayıp Kelebeği Bulmak” adlı kitabıyla, okurları ormanda kaybolmuş bir kelebeği bulma macerasına çıkartıyor. Kitap, maceracı çocukların bilge bir adamın kayıp kelebeğini bulmasına yardım etme hikayesini konu alıyor.

“Kayıp Kelebeği Bulmak”, dostluk, cesaret ve yardımlaşma temalarını işleyen sıcak bir hikâyeyi okuyucuyla buluşturuyor. Dr. Abdullah Özdemir, mesleğinin yanı sıra yazdığı bu kitapla çocukların hayal gücüne katkı sağlamayı ve onlara umut dolu bir dünya sunmayı amaçlıyor.

Dr. Özdemir, “Bu hikâye, keşfedilmeyi bekleyen küçük mucizelerle dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Çocuklarımıza yalnızca sağlık değil, hayallerini besleyecek hikayeler de sunmak istedim,” diyor ve ekliyor: “Kitabın gelirleri, hastanemizde tedavi gören minik hastalarımızın yüzünü güldürecek oyuncaklar almak için kullanılacak.”

Çocuk Doktoru Özdemir, “Kayıp Kelebeği Bulmak” Kitabı ile Çocuklara Umut Oluyor