Çanakkale Belediye Meclisi Toplantısı Bugün Gerçekleşiyor

featured
service

Çanakkale Belediye Meclisi, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 17.00’de Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda toplanacak.

Toplantı, Çanakkale Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından (YouTube, Facebook ve Twitter), Boğaz TV ekranlarından (karasal yayın) ve Boğaz Medya sosyal medya hesaplarından, Çanakkale TV’nin www.canakkaletv.com.tr internet adresi ile Çanakkale TV Facebook ve YouTube sayfalarından, ayrıca TON TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Gündem maddeleri arasında Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu Meclis Üyesi ve Murakabe Heyeti Seçimi, 2023 Yılı Kesin Hesabının görüşülmesi, İlk Dijital 100 Projesine, Üretimi Uçuruyoruz Projesine, ve Sürdürülebilir Turizm İçin Ortak Eylem Projesine yetki verilmesi bulunuyor. Ayrıca, T Cetveli Revizyonu, Mahalle ve Köy Muhtarlıklarına yapılacak hizmetler, Çanakkale Hizmet Grupları A.Ş. ve Çanakkale Kentsel Hizmetler A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantıları ile ilgili konular da ele alınacak.

Su İşleri Müdürlüğü Ücret Tarifesi Değişikliği ile ilgili kararlar da toplantıda alınacak. Ayrıca, Çanakkale Belediye Başkanlığı ve Kepez Belediye Başkanlığı işbirliğinde Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Ortak Kullanım Protokolü hakkında da değerlendirmeler yapılacak.

Toplantıda ayrıca, Gestaş Deniz Ulaşım Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Çanakkale Belediyesini temsil etmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi de gündemde olacak.

Haziran 2024 Meclis gün ve saatinin belirlenmesi ile Çanakkale Kent Konseyinin ‘’Yaşlanan Çanakkale‘’ hakkında sunumu da toplantının diğer önemli konularından biri olacak.

Çanakkale Belediye Meclisi Toplantısı Bugün Gerçekleşiyor