Bergen filmi ne zaman televizyonda, hangi kanalda yayınlanacak?

featured
service

Arabeskin unutulmayan kadın seslerinden biri olarak hafızalara kazınan Bergen’in hayatını anlatan etkileyici film, televizyon ekranlarında ilk kez izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Bergen” adlı film, yönetmen Mehmet Binay ve Caner Alper’in kamera arkasındaki başarılı işbirliğiyle hayat buluyor. Senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldırım Beyazıt’ın kaleme aldığı filmde başrolleri ise Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran paylaşıyor.

Bergen Filmi Özeti:

Film, 1959 yılında Mersin’de doğan Belgin’in yaşamını mercek altına alıyor. Bergen olarak tanınan sanatçının hayatı, ailesinin boşanmasıyla başlayan zorlu bir çocukluk dönemiyle şekillenir. Ankara’da yaşarken annesine dayanacak başka bir desteği olmayan Belgin, babasız büyümenin yarattığı boşluğu içinde taşır. Ancak müziğe olan yeteneği, ona gelecek umudu verir ve konservatuvara giriş başarısıyla parlar.

Ancak zamanın koşulları nedeniyle Bergen, bir süre annesiyle birlikte Adana’ya gitmek zorunda kalır. Burada sahne ve müzik tarzını değiştirmek zorunda kalır. Daha sonra Halis Serbest ile tanışması, hayatını manipülatif olaylarla dolu bir dönemin içine sürükler. Halis Serbest’le olan evliliği, Bergen’in hayallerinin aksine onu zorlu bir hayata iter ve şiddet dolu günler yaşanır. Kariyerinin zirvesindeyken maruz kaldığı bir kezzap saldırısında gözünü kaybeden Bergen, Türkiye çapında ünlü bir şarkıcı olarak adını duyurur.

Bergen filmi hangi kanalda, ne zaman?

Bergen’in yaşam öyküsünün anlatıldığı bu etkileyici film, televizyon izleyicileriyle ilk kez 27 Eylül 2023 Çarşamba günü Saat 20.00’de Atv kanalında buluşacak. Ayrıca Amazon Prime üyeleri de Bergen filmini platform üzerinden izleyebilirler. Bergen’in unutulmaz hikayesi, sanatseverlere duygusal bir yolculuk vaat ediyor.

Bergen filmi ne zaman televizyonda, hangi kanalda yayınlanacak?