3. Pursaklar Çocuk Şenliğinde Coşku Dolu Final

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından 1 ay boyunca ilçenin farklı mahallelerine sırayla kurulan Geleneksel 3.Pursaklar Çocuk Şenliği etkinlikleri ile çocuklar, sıcak havaların tadını doyasıya çıkardı.

7’den 70’e, büyüğünden küçüğüne her kesime hitap eden programlarla ilçe halkının büyük takdirini kazanan Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale gelen 3.Pursaklar Çocuk Şenliği ile çocuklara unutulmaz bir yaz ayı yaşattı.

‘‘Şenlik alanımıza gelen çocuklarımızın gülücük saçan, o güzel yüzleri görülmeye değerdi’’

Çocukların unutamayacakları, etkinliklerle dolu bir yaz ayı geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizin farklı mahallelerinde bir ay boyunca çocuklarımızın gönüllerince eğlenebilmeleri için Çocuk Şenliği düzenledik. Bizlerde her gün şenlik alanını ziyaret ederek onların heyecanlarına, coşkularına ve sevinçlerine ortak olduk. Şenlik alanımıza gelen çocuklarımızın gülücük saçan, o güzel yüzleri görülmeye değerdi. Ağustos ayında çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek’’ dedi.

Kurulduğu her farklı mahallede yoğun ilgi gören Çocuk Şenliğinde çocuklar, 1 ay boyunca oyun istasyonları, illüzyon gösterileri, interaktif çocuk oyunları ve eğlenceli etkinliklerinde tadını doyasıya çıkardı. Alana gelen her bir çocuğa Pursaklar Belediyesi tarafından patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi.  

3. Pursaklar Çocuk Şenliğinde Coşku Dolu Final