Pursaklar’da köy fırınları daha modern daha kullanışlı

featured
service

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların yaz-kış gönül rahatlığı ile kullanabilmeleri için 6 farklı mahallesine inşa ettiği Köy Fırınlarında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, Köy Fırınlarında, mahalle sakinlerinin ekmek ve çörek yapımı başta olmak üzere bayramlarda, düğünlerde ve cenazelerde geniş katılımlı toplantılarda birbirinden lezzetli yemekleri, yaz-kış fark etmeksizin gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için iyileştirme çalışmaları yapıyor.

‘‘Çalışmalarımız tamamlandığında hemşehrilerimiz yaz-kış fark etmeksizin gönül rahatlığı ile fırınlarımızı kullanabilecek’’

Geçen yıllarda hizmete kazandırılan köy fırınlarının büyük bir teveccüh gördüğünü ve yaz kış kullanıma uygun olması için iyileştirme çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Kırsal mahallerimizde yapımını tamamladığımız, ekmek ve çörek yapımı başta olmak üzere toplu yemek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin işini oldukça kolaylaştıran Köy Fırınlarında iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında hemşehrilerimiz yaz-kış fark etmeksizin gönül rahatlığı ile fırınlarımızı kullanabilecek’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda mevcut köy fırınlarının açık olan kısımları kapatılarak 4 mevsim herhangi bir sıkıntı olmadan kullanılması planlanıyor.

Pursaklar’da köy fırınları daha modern daha kullanışlı