Yenimahalle’den kesintisiz kar mesaisi

featured
service

Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekipleri, akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sebebiyle ilçenin dört bir yanında teyakkuza geçti.

Başkent genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle trafik yoğunluğunun yaşandığı birçok noktaya anında müdahale eden Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekipleri, sabah işe giden vatandaşların sıkıntı yaşamaması ve olası trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla çalışmaları tüm gece sürdürdü.

50 kişilik ekip gece boyu mesai yaptı

Kapanan yolları açan ve tuzlama çalışması yürüten Yenimahalle Belediyesi, 50 kişilik ekip, 20 büyük kar küreme ve tuzlama aracı ile ilçe genelinde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Yakacık, Kırandağı, Kuzey Yıldızı, Memlik, Şentepe gibi kar yağışının etkili olduğu bölgeler öncelikli olmak üzere Turgut Özal Mahallesi, Ata Mahallesi, Batıkent geneli, Yenimahalle Merkez, Demetevler gibi birçok mahallede tüm gece karla mücadele çalışması yürüttü.

Önceliğimiz Yenimahallelilerin güvenliği

İlçede vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkânların seferber edildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Vatandaşlarımızın işe gidiş geliş yolunda kullandığı ana hatlar başta olmak üzere kaza olasılığı yüksek olan ara sokaklarda da kar ve buzla mücadele çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz Yenimahalle sakinlerinin güvenliğini öncelik alarak gece boyunca ilçenin yüksek kesimlerinden başlayarak mesai yaptı. Vatandaşlardan gelen şikayetleri anında çözüme ulaştırmak adına aralıksız çalışıyoruz. Kar yağışı sürdükçe karla mücadele ve tuzlama çalışmalarımız sürecek. İlçe sakinlerinin bu dönemlerde araç kullanırken önlemlerini almalarını, kar lastiği kullanmalarını ve dikkatli olmalarını öneriyoruz” şeklinde konuştu.

Yenimahalle’den kesintisiz kar mesaisi