Yenimahalle’de eğlenceli yaz 

featured
service

Yenimahalle Belediyesi’nin ilçe sakinlerine keyifli bir yaz mevsimi yaşatmak için düzenlediği yaz konserleri başladı. Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası sanatçılarının sahne aldığı yaz konserlerinin ilk durağı Gazi Mahallesi ve Ata Mahallesi oldu. 

Gazi Mahallesi’nde Pırılay Pekpak ve Coşkun Koyuncu, Ata Mahallesi’nde ise Evren Çelik ve Tolga Kaya ilçe sakinlerine müzik ve eğlence dolu bir yaz akşamı yaşattı.

İlçenin dört bir yanında keyifli ezgiler

İlçe sakinleri konserlerde beğenilen Türk Sanat ve Halk Müziği eserlerinin yanı sıra oyun havaları ve halaylarla eğlencenin tadını doyasıya çıkarırken TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri de izleyicilerden tam not aldı. Yoğun ilgi gören yaz konserine, minik Yenimahalleliler de dans ederek ve oyun oynayarak eşlik etti.

Mahalle sakinlerimiz mutlu olsun istiyoruz

Konserde vatandaşları yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tüm Yenimahallelileri yaz konserlerine davet ederek, “Ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle hepinizin çok bunaldığını biliyoruz. Yaz ayını tatil yörelerinde değil kendi mahallesinde geçiren Yenimahalleliler, evlerinde kapalı kalmasın, birlik ve beraberlik içerisinde bir yaz geçirsin istiyoruz. Düzenlenen bu etkinliklerle hemşerilerimiz yaşadığı mahalleden keyif alıyor. Bizim de amacımız vatandaşlarımızın mutluluğudur” diye konuştu.

Yaz konserleri, 14 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da Demetevler Mahallesi Kerkük Caddesi’nde Tanju Topal, Yusuf Aydın, Duygu Kutlu ve Tolga Kaya’nın vereceği konserlerle devam edecek.

Yenimahalle’de eğlenceli yaz