Yenimahalle’de altyapı çalışmaları son sürat

featured
service

Yenimahalle Belediyesi 2023 yılı hedeflerine ulaşmak amacıyla yaz boyunca sürdürdüğü altyapı çalışmalarını kış şartları oluşmadan tamamlamak için vites artırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alan temizliği, yol açımı, bordür onarımı, tretuvar yapımı gibi hizmetlerin yanında belirlenen alanlarda yol ve asfalt çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şentepe, Aşağı Yahyalar ve Susuz mahallelerinde asfalt çalışması, Batıkent bölgesinde alan temizliği ve malzemeli bakım, Çamlıca, Ergenekon, Macun ve İlk Yerleşim mahallelerinde bordür çalışması yürütüyor.

Yıl boyu alt yapı hizmeti

Temiz ve ulaşım açısından güvenli bir Yenimahalle için altyapı çalışmalarınınaralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yaşar, “Yenimahalle’de ekiplerimiz tarafından belirlenen ve vatandaşın talep ettiği bölgelerde gerekli altyapı ve onarım işlemlerini sürdürüyoruz. Ekiplerimiz temiz bir Yenimahalle için gece gündüz demeden çalışıyor. Amacımız alt yapı konusunda sıkıntısız bir ilçe yaratmak. Bu nedenle yeni açılan yolların yanında onarım ve yenileme ihtiyacı olan bölgelerde yıl boyunca altyapı hizmetlerine devam ediyoruz. Kış şartlarında yapamayacağımız çalışmaları koşullar ağırlaşmadan tamamlamak istiyoruz” dedi.

Yenimahalle’de altyapı çalışmaları son sürat