Yenimahalle kitap kampanyası başlattı

featured
service

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan iki ayrı depremin ardından ilk günden itibaren tüm birimleriyle teyakkuza geçen Yenimahalle Belediyesi, afet bölgelerinden Yenimahalle’ye gelen çocuklar ve gençler için kitap kampanyası başlattı.

Deprem felaketi ile büyük yıkım yaşan çocukların eğitim hayatından uzaklaşmaması, sınavlarda başarılı olması için kitap ve kırtasiye yardımını başlatan Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri, afetzedelere kitap desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlardan LGS, YKS, KPSS hazırlık kitaplarını teslim alıyor.

Kitap ve kırtasiye kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar, kullanılmamış olan sınavlara hazırlık kitaplarını Yenimahalle Belediyesi Demetevler, Batıkent ve Şentepe Destek Eğitim Merkezleri’ne bırakarak eğitim seferberliğine katkı sunabiliyor. Ayrıca kitap kampanyası hakkında 332 12 14 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabiliyor.

Gençlerimiz eğitimden uzak kalmasın istiyoruz

Yaşanılan deprem felaketinin vatandaşlarda sosyal ve psikolojik olarak büyük yıkım yarattığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Depremin ilk gününden itibaren hayırsever ve gönüllü vatandaşlarımızın katkısıyla gıda, kıyafet ve ihtiyaç malzemeleri olmak üzere bölgeleye yardım malzemelerini ulaştırdık. Ayrıca afet bölgelerinden Yenimahalle’ye gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına tüm birimlerimizle yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Özellikle çocuklar ve gençler bu büyük felaketten fazlasıyla etkilendi. Gençlerimizin eğitim hayatından kopmaması ve sınavlarda başarılı olması için kitap ve kırtasiye kampanyası başlatıyoruz. Kampanyamıza destek olmak isteyen ve kitap yardımında bulunmak isteyen yardımsever vatandaşlarımızı Destek Eğitim Merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Yenimahalle kitap kampanyası başlattı