Tuzla Kart Projesi, İşletmelerle Tüketiciler Arasındaki Köprüyü Güçlendiriyor

featured
service

Tuzla’da hayata geçirilen ve köprü vazifesi gören Tuzla Kart projesi, ilçe sınırlarını aşarak ülke genelinde 331.501 bin aktif kullanıcı ve 608 işletmeyle ülke ekonomisine katma değer sağlayarak marka haline geldi.

Birçok paydaşın desteği ve katkısı ile büyüyen Tuzla Kart, sağlıktan eğitime, giyimden kişisel bakıma, gıdadan beyaz eşyaya birçok alanda kullanıcılara avantajlar sunuyor.

Tuzla Kart’ın geçerli olduğu üye işletmeleri de daha geniş bir müşteri ağına ulaşmak, marka bilinirliliğini artırmak, ürünlerini ve kampanyalarını daha geniş bölgeye duyurmak gibi birçok avantajdan faydalanabiliyor.

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, ekonominin lokomotifi olan işletmelerin her daim yanında olacaklarını belirterek, böyle geniş bir aileye sahip olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Tuzla Kart üye işletmesi Marmara Efor Spor Kulübü kurucularından Mine Kul Göktaş ise, Tuzla Kart ile ortak çalışa yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Göktaş, “Spor bir gerekliliktir. 9 aylıktan her yaş grubuna hizmet verip çok güzel sonuçlar alıyoruz. Tuzla Kart’la ortak bir çalışma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu imkânı bize veren Tuzla Belediye Başkanımız Eren Ali Bingöl’e de buradan teşekkür ediyorum, yeni dönemde de başarılar diliyorum” dedi.

Tuzla Kart Projesi, İşletmelerle Tüketiciler Arasındaki Köprüyü Güçlendiriyor