Bodrum’un Türkkuyusu Mahallesi’nde 1986 yılından bu yana sürdürülen geleneksel sahur yemeği, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Kadir Gecesi’nde Türkkuyusu Camii önünde düzenlenen etkinlik, mahalle sakinlerini bir araya getirerek Ramazan Ayı’nın birlik ve dayanışma ruhunu yansıttı.
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin de katıldığı sahur yemeğinde, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Gökhan Kurgan, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, Türkkuyusu Mahalle Muhtarı Bahattin Aşkın ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

“Birlik ve dayanışma içinde bayrama ulaşacağız”
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, geleneksel sahur buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İftar sofralarımızın ardından yıllardır Kadir Gecesi’nde düzenlenen sahur yemeğimizde sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nı da aynı birlik ve dayanışma içinde karşılayacağız. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Sofralarımız bereketle, gönüllerimiz sevgi, dostluk ve kardeşlikle dolsun.” ifadelerini kullandı.
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlenen iftar programları da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 1 Mart’ta Türkbükü Kafe önünde başlayan iftar sofraları, Ramazan boyunca mahalle sakinlerini bir araya getirdi.























