1. Haberler
  2. Spor
  3. Toni Kroos son maçına çıkıyor!

Toni Kroos son maçına çıkıyor!

featured
service

Real Madrid, La Liga şampiyonluğunu getiren sezonu Betiz maçına konuk ederek noktalıyor. Bu akşam saat 22:00’da (TSİ) Santiago Bernabéu’da oynanacak karşılaşmada Toni Kroos futbola veda edecek. Ancelotti’nin takımı, iki kupa (La Liga ve İspanya Süper Kupası) kazandığı ve bir hafta sonra Şampiyonlar Ligi finalinde üçüncüsünü kazanabileceği bir sezonu taraftarlarıyla geride bırakacak.

Wembley’deki Borussia Dortmund maçına hazırlıklarını sürdürmek ve unutulmaz bir sezonun anahtarı olan muhteşem performanslarına devam etmek isteyen Madrid ekibi, Santiago Bernabéu’da namağlup bitirmeyi (20 galibiyet ve 4 beraberlik) ve La Liga’daki namağlup serisini 31 maç’a uzatmayı hedefliyor.

Bir efsaneye veda

Bu aynı zamanda duygusal bir gece olacak. Santiago Bernabéu, 10 sezon boyunca kulüpte 463 maçta 22 kupa kazanan Toni Kroos’a veda edecek. Euro 2024’ten sonra profesyonel futbol kariyerini sonlandırmaya karar veren Alman oyuncu, Ancelotti’nin kadrosunda yer alıyor. İtalyan teknik direktör maç öncesi düzenlenen basın toplantısında son La Liga maçını değerlendirdi: “Bir efsaneye veda ediyoruz ve La Liga’yı zirvede tamamlamak istiyoruz.”

Toni Kroos son maçına çıkıyor!