1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Taksi Şoförü 25 Yerinden Bıçaklandı… Saldırgan gözaltında!

Taksi Şoförü 25 Yerinden Bıçaklandı… Saldırgan gözaltında!

featured
service

Mudanya’da taksi şoförü Yunus Emre Yüksel, Eskişehir’den Mudanya’ya getirdiği yolcusu tarafından bıçakla gasp edilerek taksisi yağmalandı. Saldırgan, Bursa Emniyet ve Jandarma Komutanlığı’nın ortak operasyonu sonucunda JASAT ekiplerince Yenişehir ilçesinde yakalandı.

BURSA (İGFA) – Olay, önceki akşam Mudanya’nın Çepni Mahallesi’nde meydana geldi. 19 yaşındaki Talha S., 35 yaşındaki taksi şoförü Yunus Emre Yüksel’i Mudanya’dan Eskişehir’e götürdükten sonra dönüş yolunda Çepni Mahallesi’nde bıçakla saldırıp 25 yerinden yaraladı. Ağır yaralı şoförü ormanda bırakan Talha S., taksiyi alarak kaçtı.

Talha S., taksiyi Mudanya ilçe merkezine park ederek çaldığı parayla önce Bademli’de alkollü bir işletmeye gidip yemek yedi, daha sonra da şehir merkezine geçerek Kent Meydanı’nda izini kaybettirdi.

Taksiyi uzun süre hareketsiz gören Yüksel’in meslektaşları, ona ulaşamayınca durumu polise bildirdi. GPRS takibiyle taksinin yerini bulan polisler, araçta yoğun miktarda kan olduğunu gördü.

Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında JASAT ekipleri, taksideki suç aletini de ele geçirdi. Titiz bir çalışma sonucunda Talha S., Bursa Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce saat 23.30 sıralarında Yenişehir ilçesinde yakalandı.

Ağır yaralı halde Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yunus Emre Yüksel’in hayati tehlikesinin atlatıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Talha S. hakkında adli soruşturma başlatılırken, olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Taksi Şoförü 25 Yerinden Bıçaklandı… Saldırgan gözaltında!
Yorum Yap