Pursaklar’ın kamp ateşi Ladik’te yandı

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından, genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde bulunabilmeleri için 15-20 yaş arası erkekleri gönderdiği Samsun Ladik Gençlik Kampında gençler, üç gün boyunca eğlence dolu günler geçirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Pursaklar Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen gençlik kampı organizasyonunda katılan 90 genç, 1200 rakımlı alandaki kamp alanına yerleşirken, tekne gezintisi, Bandırma Vapuru ziyareti ve birbirinden farklı sportif aktivitelerle üç gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

‘‘Arkadaşlarımız hem dinlendi hem de kamp ateşi yakıp, şarkılar söyleyip, yeni arkadaşlıklar edindiler’’

Genç kampçıların üç gün boyunca gönüllerince eğlenme fırsatı bulduklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Samsun Ladik Gençlik Kampı’na gönderdiğimiz genç kardeşlerimiz üç gün boyunca doğa gezileri, tekne turları ve çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenme fırsatı buldu. Arkadaşlarımız hem dinlendi hem de kamp ateşi yakıp, şarkılar söyleyip, yeni arkadaşlıklar edindiler. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın’’ dedi. 

Pursaklar’ın kamp ateşi Ladik’te yandı